• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزای پاستا و پپرونی

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود. ابتدا پاستا را همراه مقداري نمک در قابلمهاي حاوي مقداری آبِ جوش ريخته و بگذاريد 20 دقيقه روي حرارت زياد بجوشد تا نرم شود سپس آبکش کنيد.
  2. در تابه‌ای پپرونی و سوسیس و سیر را تفت دهید. سپس پاستا و گوجه خرد شده را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید آب گوجه کشیده شود.
  3. سینی فر را کمی چرب کنید نان‌های پیتزا را روی آن قرار دهید. سس گوجه را روی نان پیتزا بریزید و با پشت قاشق پهن کنید و مراقب باشید که به لبه‌های نان پیتزا سس نریزد تا درحین پخت نسوزد. سپس روی آن مقدار کمی پنیر موزارلا بریزید.
  4. مواد مخلوط پاستا را روی پیتزا بریزید. در آخر کمی فلفل و پودر سیر و آویشن بپاشید. سپس روی آن‌ها را با پنیر موزارلا بپوشانید و با گوجه گیلاسی و پپرونی تزیین کنید.
  5. حدود 15 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی‌که نان طلایی شود. برای طلایی شدن پنیر حدود 5 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید و بعد از پخت با ریحان تازه تزیین کرده و برش دهید و سرو نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

تارت کاراملی پیاز و پنیر

40 دقیقه
مشاهده

بادنجان سرخ شده

15 دقيقه
مشاهده

پیتزا استیک و گلابی

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

ساندویچ سبزیجات

پیتزا آلفردو

پیتزا میگو سوخاری

پیتزا میگو

كراكر ميگو

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد